VALOKODON ETUSIVU

Lämpimästi tervetuloa Osuuskunta Valokodon internet -sivuille. Osuuskunta Valokoto on työosuuskunta, jossa kohtaavat monet mahdollisuudet. Olemme nyt siirtäneet Osuuskunta Valokodon taustaorganisaatioksi toiminnallemme ja ryhtyneet kehittämään Kalevan Tähti ilmiötä. Kalevan Tähden nettisivuilta voit löytää runsaasti tietoa siitä mistä on kyse. Niille nettisivuille tästä.


Osuuskunta Valokoto

”Ole se, joka oikeasti Olet – Rakkaudella” 

Osuuskunta Valokoto koostuu joukosta oman henkisen tiensä kulkijoita, joiden kutsumuksena on tukea myös muita ihmisiä omien voimavarojensa käyttöönottamisessa. Olemme yhdistäneet voimamme auttaaksemme asiakkaitamme voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin ja löytämään omaa sisäistä valoaan.

Tarjoamme eväitä hyvinvointiin ja henkiseen kasvuun kurssien ja hoitojen muodossa, sekä monenlaisia iloa ja valoa lisääviä palveluita ja tuotteita. Jäsenemme toimivat eri puolilla Suomea: Pääkaupunkiseudulla, Tampereen alueella, Turun seudulla ja Oulussa. Osa meistä myös matkustaa kauemmaskin esimerkiksi kurssien merkeissä. Energiahoitoja on moneen lähtöön esim. reikihoito, Cammalot® -hoidot, Shamballa® -hoidot, Kalevalaiset Energiat® -energiahoidot, Aurahoito, Enkelienergiahoito ja monta muuta. Reikikurssit ovat monen valokotolaisen tarjonnassa mukana. Olemme perustaneet kesällä 2009 kaupan nimeltä Kalevan Tähti. Myymme henkisiä tuotteita sekä erityisesti kotimaista käsityötä, järjestämme kursseja sekä tarjoamme erilaisia hoitoja.

Valokotofoorumilta (linkki oikealla) voit kysellä asioistamme. Myös sähköpostiosoitteemme info ÄT valokoto.com -kautta voit meitä lähestyä. Foorumilla voit kysellä ja keskustella palveluistamme sekä henkiseen kasvuun ja hyvinvointiin liittyvistä asioista muutenkin. Olemme perustaneet myös Valokotoyhdistyksen, johon kuka tahansa voi liittyä mukaan. Jokaiselle on jotakin. 

Valokoto on uuden maailman yritys ja kun tuet meitä niin tuet samalla itseäsi ja maailman muuttumista paremmaksi paikaksi. Joka kerta kun tilaat palveluksiamme niin me puolestamme voimme oman elämämme kautta auttaa muita ihmisiä ja sinuakin. Suosittelemme lämpimästi työllistämään meitä tässä palvelustyössämme. Tule mukaan nauttimaan palveluistamme. 

Valokoto on osuuskunta, jossa työskentelee useita itsenäisiä yrittäjiä. Jokaisella on omat ajatukset elämästä ja asioista ylipäätään. Jokaisella meistä on oikeus tuoda omat näkemyksemme esille niiden ollessa henkilökohtaisia tai yleisiä. Jos kyseessä ovat henkilökohtaiset näkemykset niin voi olla, että muut valokotolaiset edustavat täysinkin erilaisia näkemyksiä ja se on niin hyvä. Pyydämme, että näkemykset vastaanotetaan myös sen esittäjän näkemyksinä, jolloin muillekin jää tilaa luoda omanlaisensa jutut ilman, että toisten näkemykset millään lailla rajoittavat hänen luomistaan. 

Vieraskirja löytyy "Yhteystiedot" -sivulta, jonne on pääsy oikealta navigointipalkista. Käy jättämässä tervehdyksesi sinne. Vieraskirja puuttuu yhä mutta palautelomake on otettu taas käyttöön. 

TYÖOSUUSKUNTAAN 

Emme ota uusia jäseniä. Jos olet kuitenkin halukas tarjoamaan palveluitasi muttet voi tai halua perustaa omaa yritystä niin voimme silloin auttaa sinua virallisten kuvioiden osalta. Ota yhteyttä. 

Aineisto, teksti, kuvat ja sisältö näillä sivuilla on Osuuskunta Valokodon omaisuutta tai käyttöoikeuden alla. Kaikki oikeudet pidätetään. 


Laulujoutsen G. Testore

© G. Testore

Astu sisään valokotoon ja ole kuin kotonasi

Tervetuloa sivulle.

Valokodon logo

Sanan virkkoi noin nimesi

Kun etsit sivuiltamme asioita, voit käyttää esim. hakusanoja "valokoto" "etsittävä asia". Muualtakin etsiessäsi voit valita hakusanat vapaasti.

-täsmähaku